От ГЕРБ не подминаха речта на президента Румен Радев за

...
От ГЕРБ не подминаха речта на президента Румен Радев за
Коментари Харесай

Георг Георгиев за речта на Радев: Това първоаприлска шега ли е?

От ГЕРБ не подминаха речта на президента Румен Радев за изборите. Обръщението на президента не се хареса на ръководещата партия поради изказванията, че " завършва един мандат, белязан от кавги, разкрития, митинги и икономическа рецесия ". От ГЕРБ още веднъж подсетиха, че датата на вота е можело да бъде отсрочена, с цел да отмине малко вълната от ковид.

„ Обикновено такива мрачни речи той държи на 31 декември или пък - " Честит първи април ", тъй като президентът се очерта като един от най-големите шегобийци в страната. Надявам се, че това е първоаприлска смешка. При други условия всеки щеше да бъде съден за клевета”, съобщи пред Нова Телевизия зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев.

" Основният провинен българи да не могат да стигнат до изборни урни в неделя е той. След всички съвещания, които организира, след всички партии, които привика, нарежда изборите на Великден - във време на рецесия, на локдаун, на ограничаващи мерки”, разяснява Георгиев.

" Най-сериозната поръчка за битка с корпоративния или купения избор е да отидеш да гласуваш. Нашият отговор на всичко това е висока изборна активност”, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР