От ГЕРБ не коментират темата за това кой да бъде

...
От ГЕРБ не коментират темата за това кой да бъде
Коментари Харесай

Делян Добрев призна дали ГЕРБ готвят Борисов за премиер

От ГЕРБ не разясняват тематиката за това кой да бъде министър председател, в случай че мандатът попадне в тях, а натъртват на това по какъв начин да бъде понижена инфлацията. Това показа пред Нова телевизия Делян Добрев от партията на Бойко Борисов. Решенията би трябвало да се вземат на база това кои политики ще подобрят живота на хората, счита Добрев.

„ Заради войната инфлацията в Европа е 8%, в България е 20%. Хората обедняват. Прясното мляко в Германия е 1 евро, у нас е 4 лева Според Кирил Петков тя ще падне от единствено себе си. Не, няма да падне по този начин. Инфлацията при ръководството на ГЕРБ беше сред 0 и 2%. Тогава имаше и пандемия, и финансова рецесия. Нашата цел е хората да спрат да обедняват, ние да спрем да теглим по 1 милиарда задължения ”, добави деятелят на ГЕРБ.
-->
„ Колкото повече вдигаш приходите, толкоз повече помпиш инфлацията. Лявата Българска социалистическа партия има доста по-добра финансова политика, в сравнение с Политическа партия. България задлъжнява с 1 милиард на месец ”, добави някогашният народен представител.

Според него идващият кабинет би трябвало да е от политици. При експертните държавни управления се губи отговорност, сподели още Добрев.

„ Разговорите за бъдещо ръководство би трябвало да се водят по време на предизборната акция. Очаквам след изборите президентът да раздаде бързо и трите мандата ”, разясни Добрев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР