От ГД БОЕЦ са изпратили писмо до премиера Кирил Петков,

...
От ГД БОЕЦ са изпратили писмо до премиера Кирил Петков,
Коментари Харесай

От БОЕЦ искат среща с Кирил Петков заради липса на борба с корупцията

От Групово дело " БОЕЦ " са изпратили писмо до премиера Кирил Петков, с което желаят среща с него поради липса на битка с корупцията.

Публикуваме писмото без редакторска интервенция.

ДО: Г-Н КИРИЛ ПЕТКОВ – ПРЕМИЕР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ЗАЯВЛЕНИЕ

от Групово дело „ БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „ Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399, представлявано от Георги Борисов Георгиев – ръководител на Управителния съвет на Групово дело „ БОЕЦ”

Г-н Петков,

Сдружение БОЕЦ, като най-старата и дейна антикорупционна и правозащитна неправителствена организация с активност в социална изгода заявяваме нашето искане за среща с вас. Повода и тематиките за срещата са битката с корупцията, или по-точно неналичието на такава. Друга тематика са сигналите на БОЕЦ за корупция, данъчни закононарушения, корист с власт и други закононарушения осъществени от Иван Гешев, Делян Пеевски, Сотир Цацаров, Бойко Борисов и други политици и магистрати, както и сигналите ни за градежа на „ ТУРСКИ ПОТОК”, „ ЖОСИ”, „ ГешевКилърГейт” и други По тези наши сигнали следените от вас институции и служби – ДАНС, Национална агенция за приходите, КПКОНПИ и тн, не правят нищо, или с дейностите си „ изпират” корупционерите, компрометират следствията и слагат в риск нашият живот, както и живота на нашите източници и специалистите, с които работим при гражданските ни следствия.

Не по-малко значима е и тематиката за поддръжката за Украйна с муниции и оръжие, закона за Лустацията, измененията в закона за КПКОНПИ, промяната на Висш съдебен съвет, Съвет за електронни медии, Кошлуков и други и несъответстващото държание на държавното управление по тези въпроси. Отбелязваме и тежко оттегляне от предизборните обещания и поръчки на ръководещото болшинство. БОЕЦ, като гражданска организация от девет години водим борба против корупцията и мафията в България. Битка за правдивост и господство на закона и не може да останем равнодушни към тези проблеми и тяхното нерешаване.

Очакваме да ни информирате навреме за дата и часа на срещата.

20.04.2022г. Георги Георгиев – ръководител на УС на Групово дело „ БОЕЦ”

Гражданите би трябвало да реагираме на всяко забавянве, оттегляне или замяна – това е моделът на интензивно гражданско общество, който БОЕЦ постановяваме. А мафията и нейните прислужници би трябвало да схванат, че не са недосегаеми и отмъщение ще има.

Докато Гешев е основен прокурор, правдивост няма да има! Докато този Висш съдебен съвет стои, Гешев ще продължава да пази мафията и нейните прислужници. Докато държавното управление се снишава, а жителите чакат пасивно смяната няма да пристигна. Няма да забравим задачите на гражданското общество! И още веднъж слагаме най-важната цел и първа стъпка в борбата ни за смяна, правдивост и действителна правосъдна промяна – отстраняването на Гешев и този състав на Висш съдебен съвет!
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР