От Фейсбук профила на Слави ТрифоновГледах обедните новини по БНТ.

...
От Фейсбук профила на Слави ТрифоновГледах обедните новини по БНТ.
Коментари Харесай

Слави Трифонов към ПП-ДБ: Ще ви бутам толкова пъти колкото трябва и колкото мога, докато изчезнете напълно от обществения живот

От Facebook профила на Слави Трифонов

Гледах обедните вести по Българска национална телевизия. В тях дадоха репортаж от някакво заседание на „ Продължаваме промяната “. На живо. И тъкмо в този миг говореше Кирил Петков, който сподели следното, изтъквам буквално: „ Имахме едни т.нар тогава, отново сътрудници от Има Такъв Народ, които бяха заложени там, като гърмеж. Когато стане ужасно да може да натиснат спусъка и цялото нещо да се взриви. ”

Мразя да репликирам Кирил Петков, само че повече от Кирил Петков ненавиждам лъжата. И тъй като Кирил Петков непрестанно лъже, в мен понякога се пробужда желанието да кажа, в действителност, каква е истината. И други стремежи се пробуждат в мен, само че аз се управлявам, виждам да се държа възпитано и по разпоредбите.

Та, кой бутна държавното управление на Кирил Петков. Аз, бе! Аз, Кириле. Аз го бутнах! Извинявай, аз те бутнах, с цел да паднеш. Никой не ме е заложил, аз самичък взех това решение и не скърбя, че го направих. Напротив, като виждам какво направихте след това, какъв брой неистини и каква несръчност показвате, в този момент от позицията на времето считам, че постъпих безусловно вярно. Така че, това, което приказваш на вашето заседание е следващата неистина, която изричаш!

Само желая да ти напомня, Кириле, че за лъжите, които изричаше, че аз съм мафиот, те осъдих и съда ми присъди 50 000 лв.. Така че, не е неприятно да внимаваш какво приказваш, когато е обвързвано с мен, тъй като отново ще те осъдя!

Нека ти напомня и още нещо, Кириле. Свалих ви от власт, поради измяната ти към българите в Северна Македония и поради нездравословната политика на Асен Василев. И времето сподели, че съм прав. След измяната ти, изстъпленията върху моите сънародници, българите, които не са твои сънародници, станаха чудовищно нагли. А другарчето ти, Асен Василев, докара 30 % инфлация и усили държавния дълг с 20 милиарда.

И още нещо, Кириле. Сега ревете от служебния кабинет и обвинявате президента Радев, че е избрал шефа на Сметната палата, Димитър Главчев, за длъжностен министър председател. Ами нали вие, Кириле, дадохте лист от десетина индивида, всичките свързани с ГЕРБ на президента? Нали с гласовете на ППДБ, Димитър Главчев зае този пост преди няколко месеца?  Защо в този момент ревеш? Като теглим една линия, излиза елементарния факт, че ти, Кириле, ти направи най-вече през цялата история за Бойко Борисов. Ти освен го изпра, освен го върна във властта, само че и промени конституцията по този начин, че в този момент ГЕРБ да имат длъжностен кабинет.

Свалих ви един път преди година и половина. Свалих ви и повторно преди няколко дни като върнахме третия мандат. Ще ви блъскам толкоз пъти колкото би трябвало и колкото мога, до момента в който изчезнете изцяло от публичния живот.

Затова можеш да почнеш да плачеш в този момент. Начало.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР