От Фейсбук профила на пиар експерта Евгени МинчевГЪРЦИ - НА

...
От Фейсбук профила на пиар експерта Евгени МинчевГЪРЦИ - НА
Коментари Харесай

Евгени Минчев: Гърция падна под въздействието на световното гей лицемерие, насила хубост не става

От Facebook профила на пиар специалиста Евгени Минчев

ГЪРЦИ - НА КОЛЕНЕ ПРЕД ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ...

До това води политическата милостиня...

От Евгени Минчев

/лично мнение/

Туристическа страна, евентуално еврозависима, Гърция падна под въздействието на международното гей двуличие. Местните им хомо към този момент ще могат да се женят между тях, вместо да играят шах пред кафенетата и да се вършат на мъже. Ще си бръснат краката на воля, ще чакат ред пред огледалото до сестра си да се гримират намерено. Ще си носят шапки в цвета на дъгата.

Майките им ще посрещат снахозетьове, ще вършат питки, ще сервират кефалотири и дзадзики, а по-смелите мами ще късат салфетки пред избраника на сина си. Честито на спечелилите, единствено дето победа няма.

Това е началото на края на една нация, която в никакъв случай не се върна от вековното си великолепие, спъна се в десетки избори, не сколаса в нищо патетично... Мъчно ми е за междинния, цивилизован грък, комуто такива нововъведения ще си останат странни и обидни към мнението на обществото. Поне едно знам сигурно - принудително красота не става.

Мога да им пожелая да се обединят към своята хетеросексуалност, а новите хомо двойки да паднат на колене пред тях, тъй като нали все някой би трябвало да роди идващото потомство. И не мога да не изтъквам най- описващата гърците поговорка  -   Timeo danaos et dona ferentes- в дословен превод- Страх ме е от гърците /данайците/, даже когато ми носят подарък.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР