От Фейсбук профила на Мариела Бойкова Борисов направи отстъпка на

...
От Фейсбук профила на Мариела Бойкова Борисов направи отстъпка на
Коментари Харесай

Това не е парламентаризъм. Това е рекет!

От Facebook профила на Мариела Бойкова

Борисов направи отстъпка на ДБ/ПП и се съгласи на комисия за ИК, само че за 1 седмица, макар че измененията са признати на второ четене в правната комисия и такава комисия е нонсенс, и макар че към този момент сме имали 1 път смесено гласоподаване и 3 пъти единствено машинно и няма какво повече да се разисква, само че Демократична България и Политическа партия се пробват да протакат във времето, а след това ще измислят друго.

Вчера Христо Иванов сподели, че е несериозно комисията да е за една седмица, през днешния ден една млада вяра от Демократична България слага ултиматум - или Борисов приема комисията да е за 1 месец, или те няма да се върнат в зала.

Сега...

ГЕРБ са 1-ва политическа мощ - със 67 депутати,

Демократична България са 6-та политическа мощ - с 20 депутати,

Политическа партия са втори - с 53-ма.

Къде тук са демокрацията и парламентаризмът?!

Нали сякаш Демократична България, Политическа партия, „ Изправи се! Мутри вън “, Има Такъв Народ върнаха парламентаризма?

„ Изправи се! Мутри вън “, Има Такъв Народ към този момент даже са под чертата.

Това е РЕКЕТ!

В интерес на истината и ГЕРБ са напускали Народното събрание преди в символ на противоречие за нещо, само че не са били дребна парламентарна група, която да слага ултиматуми на по-големите.

Демократична България и Политическа партия са определени, с цел да работят в Народното събрание, а не да рекетират за решения на болшинството, които са изцяло демократични, само че които не им изнасят.

Стойте си отвън Народното събрание, вие имате 73 от общо 240 депутати, а за кворум, с цел да работи Народното събрание, са нужни минимум 121 депутати!

Но за следващ път показвате, че нито сте умни, нито ви пука за демокрацията и парламентаризма.

Качеството на работата в Народното събрание по този начин или другояче няма да пострада, тъй като измежду депутатите на Демократична България и Политическа партия съвсем няма специалисти.

А Борисов му е ясно, че колкото повече се поддава на рекет, толкоз по-рекетьорски се държат рекетьорите.

Сега рекетират за периода на комисията, след това ще рекетират за Гешев, след това ще рекетират, че не желаят ГЕРБ в коалиция, а единствено безусловна поддръжка другояче отиваме на избори, а ГЕРБ не желаят избори - желаят държавно управление непременно...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР