От Фейсбук профила на Кристиян ШкварекДве простички неща ще кажа,

...
От Фейсбук профила на Кристиян ШкварекДве простички неща ще кажа,
Коментари Харесай

Шкварек: На ГЕРБ им трябват ДБ в свое управление, за да стоят жълтите павета празни и сектата да стои мирна

От Facebook профила на Кристиян Шкварек

Две простички неща ще кажа, които за мен изясняват цялата ни невъзможност:

1. За ППДБ е невероятно съставянето на кабинет без присъединяване на ГЕРБ, тъй като си излъгаха всички някогашни сътрудници и сринаха връзките с тях. Няма от кого да търсят гласове за собствен кабинет, с изключение на от ГЕРБ. Дългосрочно.

2. За ГЕРБ е невероятно съставянето на кабинет без присъединяване на ППДБ (и по-точно на ДБ), тъй като прокопиевата и Неправителствени организации мрежа разполага с дребен, само че изключително елементарен и зомбиран електорат, съсредоточен към центъра на София, който по команда цялостни жълтите павета. На ГЕРБ им трябват Демократична България в свое ръководство, с цел да стоят жълтите павета празни. Без никакво значение какво прави въпросното ръководство - в случай че Демократична България са в него, сектата ще стои мирна.

Тези два простички обстоятелството вършат неминуем бракът по насила сред въпросните две обединения повече, в сравнение с всевъзможни външни фактори или посолства. Този брак ще остане също толкоз неминуем и след възможни избори, в случай че едно от посочените две неща не се промени.

1. Или ППДБ би трябвало да намерят други сътрудници за коалиция в лицето на Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Възраждане.

2. Или ГЕРБ, а и всички останали политици и партии като цяло, би трябвало да престанат да се подмокрят от боязън какво се случва на жълтите павета. Да се еманципират от мнението на 5000 сектанта и още толкоз на брой пиещи биричка след работа пърформанс-протестъра от Бизнес парка.

Само по този начин ще стане още веднъж допустимо съставянето на държавно управление в България,  в което не вземат участие наложително преялите с власт ППДБ.

На мен второто ми се коства по-възможно от първото. Има по какъв начин да си намерите топките да управлявате без Демократична България, и без да ви пука какъв брой колцентраджии са напълнили площада пред Народното Събрание след работа.

Докато не го извършите, всички ние - цялата страна, ще стоим заложници на Христо, Киро, Прокопиев и компания. И на вашия боязън от техните площадни случки.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР