От фейсбук профила на Кристиян Шкварек Ерата Орбан Официално Виктор

...
От фейсбук профила на Кристиян Шкварек Ерата Орбан Официално Виктор
Коментари Харесай

Шкварек: Виктор Орбан вече е ера в модерната политика и в новата история на Европа

От фейсбук профила на Кристиян Шкварек

Ерата Орбан

Официално Виктор Орбан към този момент е епоха. Ера в модерната политика, епоха в новата история на Европа и епоха в политическия Консерватизъм. Той направи нещо, което се смяташе за невероятно в модерната ера. Противопостави се на " края на историята " - на демократичното, глобалистко страшилище...и завоюва. Не един път, не два или три пъти, а четири.

В разгара на " мултикултурния модел " за бъдещето на Европа Виктор Орбан съобщи, че Европа би трябвало да принадлежи на европейците, а Унгария - на унгарците. Че в лицето на застаряващото население на всяка европейска страна не са нужни десетки милиони мигранти от Африка и Близкия Изток, а " повече европейци ". И приложи политики, с цел да се случи това.

В разгара на " демократичната културна гражданска война ", разградила всяка допустима визия за положително и зло, за обикновено и ненормално, за мъж и жена, татковина и чужбина, Орбан се опълчи против целия Западен " мейнстрийм " и премаза глобалистката, демократична мрежа вътре в Унгария.

В разгара на " дехристиянизацията на Европа " Орбан промени конституцията, с цел да означи християнският корен на страната си, колкото и презрян писък да провокира това в целокупната общественост на болните, арогантни постмодернисти. Същият корен, на който се крепи и цяла Европа.

По всеки един от главните " китове " на Неолиберализма Виктор Орбан предложи консервативна, национална и християнска опция. В разгара на Либералното страшилище, той понесе всички вреди и удари, само че отстоя правилата си. С това той даде и последна вяра на всеки естествен европеец, че може би има нещо останало в този континент. Че може би не други геополитически вектори ще ни спасят, а личните ни сили и храброст, стига да създадем това, което направи той. Ренесансът за Европа е вероятен. Виктор Орбан го потвърждава...за четвърти път.

Сега е време да бъдат открити Орбановци и в другите европейски страни.  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР