От Фейсбук профила на Калоян Методиев Свикването на парламента преди

...
От Фейсбук профила на Калоян Методиев Свикването на парламента преди
Коментари Харесай

Румен Радев с пореден удар върху политическата система и обществото

От Facebook профила на Калоян Методиев
Свикването на Народното събрание преди Разпети петък има ясни цели

Свикването на Народното събрание, консултациите за държавно управление и връчването на мандати през последните години се прави от президента под индиго.

Юли 2022 – партиите имаха потребност от време, само че президентът не им го даде и забърза процедурите, с цел да се стигне до длъжностен кабинет.

Октомври-Декември 2022 – партиите нямаха потребност от време, само че президентът разтегна рекордно всички конституционни периоди и процедури, с цел да може служебният кабинет да продължи да „ работи “.

Април 2023 – партиите имат потребност от време, само че президентът още веднъж не им го даде. Свика Народното събрание два дни преди Разпети петък в обстановка, която изисква самообладание и усмиряване.

Пореден удар върху политическата система и обществото.  Хората вървят да гласоподават за 5-ти път ( 2.7 милиона души), а държавният им глава се гаври с тях посредством процедури и конституционни номера. От едно пусто поверие този път можеше да прояви човечност.

Винаги всичко се прави наопаки. Винаги всичко е подчинено на концепцията да няма непоклатимост. Винаги всичко се прави за разцепление. Винаги всичко се прави от лакомия за власт. Винаги, с цел да няма консенсус. Ако някой не го схваща, значи има проблем с обстоятелствата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР