От Фейсбук профила на Калоян Методиев, бивш началник на кабинета

...
От Фейсбук профила на Калоян Методиев, бивш началник на кабинета
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Гълъб Донев беше разумен мъж. Като премиер е позор, маша, нефелник

От Facebook профила на Калоян Методиев, някогашен шеф на кабинета на Корнелия Нинова в Министерство на стопанската система

Познавах Гълъб Донев. Беше добър админ и рационален мъж. Като министър председател е срам. Превърна се в маша за кавга с неуместните.

Превърна се в нефелник, който дава отговор: „ не знам, не зависи от мене, нищо не мога да направя “. Днешното му изявление, че служебното държавно управление няма да взе участие в изборите и е разумно партиите и обединенията да потърсят опонентите си другаде, се разрушава на хиляди части в стената на обстоятелствата.

Служебният кабинет се намесва жестоко и реваншистки в изборите чрез всеобщи уволнения.

Служебният кабинет наруши Конституцията като излезе надалеч оттатък дадения му мандат за подготовката на изборите.

Служебният кабинет (като едноличен инструмент на Радев) овладя страната от ядрената ѝ централа, през Национална агенция за приходите, Митниците, Патентното ведомство та чак до промяна на горските по селата.

Служебният кабинет нападна някогашното държавно управление и прави кадрови услуги на опозицията му.

Служебният кабинет организира политика на интервенция във вътрешните работи на партиите и разбиването им посредством ръководство и „ хранене “ на вътрешни опозиции.

Служебният кабинет целеустремено срутва парламентарната народна власт.

Служебният кабинет насажда боязън, основава безпорядък в ръководството и към този момент съумя да стресира стопанската система.

Служебният кабинет написа закони, приема бюджет, строи затвори.... прави всичко, което не е работа на един длъжностен кабинет неизбран от народа.

Думите на Гълъб Донев нямат значение. И не тъй като не са неистина, а тъй като не си ги е писал самичък. Той е единствено маша на по-големия срам над него.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР