От Фейсбук профила на журналиста Явор Дачков Премиер, който публично

...
От Фейсбук профила на журналиста Явор Дачков Премиер, който публично
Коментари Харесай

Дачков: Премиер, разпространяващ слухове за собствените му служби за сигурност, е обикновен идиот

От Facebook профила на журналиста Явор Дачков

Премиер, който обществено популяризира клюки за канали на опиати, покровителствани от личните му служби за сигурност, не е министър председател, а елементарен глупак. Не се сещам за по-глупав и безразсъден министър-председател в новата ни история.

А патосът против Делян Пеевски и обещанията " в никакъв случай с Движение за права и свободи " са обидни за интелигентността след мазните кафета в скута му. Впрочем " Промяната " нанесе най-големи провали на България съвсем във всички браншове на ръководството, само че най-много, тъй като изпорти алтернативата на предходното статукво. " Промяната " направи по този начин, че Пеевски и Борисов не просто да станат допустими, ами хората да се надяват външния напън да спре, с цел да се разкарат ПП-ДБ от ръководството и всичко да бъде както си беше.

Мисля, че репликата за злото и Пеевски не я е измислил Денков, а Найо Тицин, който е с интелектуалния потенциал на Кирил Петков - те са ментални близнаци. Това е трето индиго на Иван Костов и неговото изречение " Движение за права и свободи е проклятието на България ". След него Костов изчезна от политиката, а Движение за права и свободи е в ръководството към този момент 25 години. Денков да си направи изводите, в случай че има най-малко малко ум.

Да не приказваме, че по никакъв начин не е съществено да обвиняваш другите за личните си несръчност и провали.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР