От Фейсбук профила на журналиста Калина Андролова Михалев от ДБ

...
От Фейсбук профила на журналиста Калина Андролова Михалев от ДБ
Коментари Харесай

Не сме държава. Улична тълпа сме. Румен Радев най-после може да е разбрал какво направи

От Facebook профила на журналиста Калина Андролова
Михалев от Демократична България от трибуната на Народното събрание: " Чух, че желаете да каните президента, ами за какво не извикате напряко Митрофанова! " Това се изговори по отношение на решението за изпращане на оръжия в Украйна. Българска социалистическа партия желаят да бъдат изслушани хора от висшия управителен състав на армията и властта в ресора на защитата.

Подобна обезценка на обществения спор е безусловно дъно. Едно непрекъснато унижение на институциите ни. За страдание би трябвало да признаем, че Радев легитимира това говорене със своя пестник и фразите за мафията. След това вкара в Народното събрание клоуните на Мая Ма и артистите от Има Такъв Народ, които затвърдиха уличния възмутителен диалект, като форма сякаш на опозиция против статуквото, а в действителност легализираха жаргона и евтиното словослагане против протокола, разпоредбите и нормалността.

Не сме страна. Улична навалица сме. Радев най-сетне може и да е схванал какво в действителност направи. Разгради политическата нормалност! Можеше да реализира детронирането на ГЕРБ и по различен, доста по-елегантен метод. Ама Копринков тези неща не ги схваща, то комплицираните тактики за надзор върху масите и лавиране сред посолствата не са като ръководство на шкембе-чорбата в село Труд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР