От Фейсбук профила на Илия Иванов А сега сериозно. Имам

...
От Фейсбук профила на Илия Иванов А сега сериозно. Имам
Коментари Харесай

Ицо, протестите са били хубаво нещо, как иначе рапър без образование щеше да стане депутат?!

От Facebook профила на Илия Иванов
А в този момент съществено. Имам голямо почитание към невероятния гений и творчество на Ицо Хазарта, та взех решение да го попитам какви са заслугите му да бъде в Народното събрание? Има ли нужното обучение, правил ли е нещо свястно за обществото, отвън надълбоко смислените текстове на „ частите “ си, които май са несъмнено противоречиви.

Питам, тъй като виждам, че въпросният е налетял на Светослав Трайков с въпрос за парламентарен надзор към служебния министър на културата Велислав Минеков, който ползвам. В него депутатът Хазарта пита дали Трайков към момента е част от борда на шефовете на НДК, като се има поради особеното му мнение за войната в Украйна и СПОРНИТЕ МУ ПРОТЕСТНИ ПРОЯВИ, както и съмнителните му професионални качества.

Сега, всеки има право на мнение за войната. Ето примерно, аз доста поддържам войната с дрогата, само че някои депутати имат афинитет към нея, най-малко съгласно текстовете на песните им. От друга страна, би било добре да не си народен представител в случай че вероятно имаш подобен афинитет и в живота. А и да си призная, когато си народен представител, а даже нямаш висше обучение... по какъв начин да го назовем това?! Съмнително, калинкаджийство, некадърност да участваш в законодателния развой, тъй като не го разбираш?!

И най-после. Докато някои са пеели по клубове на компании, развеселени от използването на развеселяващи вещества, Светослав Трайков е протестирал СПОРНО през лятото на 2020 година, че и по-късно. В смисъл противоречиво, тъй като очевидно за депутата Хазарта не е несъмнено, че митингите против Борисов са били хубаво нещо, дори ми се вижда като да ги упреква.

Ицо, Хазарте, в действителност не е противоречиво, митингите, въпреки против Борисов, са били хубаво нещо, тъй като по какъв начин другояче един рапър без обучение щеше да стане народен представител?!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР