От Фейсбук групата Тук не е Амстердам“ на Борис БоневНачалото

...
От Фейсбук групата Тук не е Амстердам“ на Борис БоневНачалото
Коментари Харесай

Зверска атака от Борис Бонев към „кмета му“ Васил Терзиев: Слаб, клише, дано не се излъжем!

От Facebook групата „ Тук не е Амстердам “ на Борис Бонев
Началото на акцията на Васил Терзиев е доста под упованията, доста под помпозните поръчки и не вдъхва изключително доверие.
Интервютата на претендента бяха слаби и незапомнящи се, липсваше каквато и да било конкретика и не стана ясно за какво тъкмо този човек би трябвало да го създадем кмет на столицата, с изключение на тъй като бил “баща и бизнесмен ”. Ами такива има доста!
Говоренето е несигурно, цялостно с клишета и без конкретика. Липсват ясни и смислени послания, вместо това получаваме “за подредена София и почтено ръководство. ”
Традиционните softball изявленията без съществени въпроси като тези в Капитал и Говори ѝнтернет не му вършат никаква услуга. Тези участия би трябвало да се употребяват, с цел да блеснеш и да направиш мощно първо усещане, а не да слушаме лафче сред другари на по биричка.
Омаскаряването на даден човек, поради дейностите на родителите му е безобразно, само че явно тематиката с Държавна сигурност беше подценена, а отговорите не престават да са комплицирани и неразбираеми. “Не знам какво е правил дядо ми. ” Сега пък кметът на Столичната община щял да приема закони за лустрацията. Паникьосахте ли се? Какво стана?
Твърди се, че е правена огромна подготовка със стотици специалисти, само че въпреки и претендентът да е звезда от IT бранша се започва с празен уебсайт, изработен на WordPress, който не употребява и един от web съставените елементи на Telerik.
Дори тези графики в обществените мрежи наподобяват фалшив, като от късния социализъм.
Дотук работата наподобява небрежно скалъпена, без сериозна предварителна подготовка.
Добрите политици са способни да се погледнат в профил и да вземат смели ограничения, да създадат бързи промени в акцията си и да сменят внезапно курса в позитивна посока. Лошите политици ще наплюят хората, които ги подлагат на критика и ще продължат постарому. Само най-после да не ни пропилеете следващите 4 години с следващата слаба кандидатура, че тоя филм към този момент сме го гледали до погнуса.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР