От езиков курс до докторантура, от стаж до позиция в

...
От езиков курс до докторантура, от стаж до позиция в
Коментари Харесай

НДК е домакин на Международен образователен и кариерен форум

От езиков курс до докторантура, от стаж до позиция в огромна компания - Международният учебен и кариерен конгрес се организира през днешния ден и на следващия ден в НДК. В него вземат участие над 120 учебни заведения, университети, компании и работодатели от целия свят.

На 18 година Георги към този момент е почнал да възнамерява бъдещето си.

Георги Златев - възпитаник: Търся висше обучение на немски най-вече, може и на британски, като цяло в Европа - в страни като Германия, Австрия. Намерих няколко университета, които оферират комбинирани стратегии, тъй че да, има забавни попадения.
Юлия е приключила логика на психиката, само че желае да опита нещо друго.

Юлия: Интересувам се от всички кариерни вероятни, практикувам човешки запаси от години и ми е доста забавно цялото ревю за обучение, за работа.
За всеки по нещо. На един от щандовете откриваме Джордж Такас - кмет на малко градче в Кипър. Дошъл е с цел да показа локалния лицей.

Джордж Такас - ИнтерНапа колидж, Кипър: Българските студенти имат опция с изключение на да учат при нас и да работят, защото сме в Евросъюза.
За първа година на форума вземат участие и университети от Пакистан.

Сабур Хан - Government Collge University - Лахор, Пакистан: Предлагаме бизнес образование, имаме научни стратегии, филантропични курсове. Отворени сме към студенти от целия свят.
Тази година форумът отбелязва десетата си годишнина.

Спас Андреев - Форум " Образование и кариера ": Основното нещо, което могат да видят посетителите тази година е изключителното многообразие от участници.
Да се сътвори профилиран конгрес за деца с увреждания, предложи при откриването на ревюто вицепрезидентът Илияна Йотова.

Илияна Йотова - вицепрезидент на България: За страдание нямаме система в България, която да подкрепя децата даже и в началното учебно заведение да изберат своята бъдеща специалност. Нямаме и задоволително добре развита стратегия, тъй че младежите да имат идентичен старт.
По време на ревюто има планувани лекции за правата ни като консуматори.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР