От друга страна съм щастлива, че толкова много български граждани

...
От друга страна съм щастлива, че толкова много български граждани
Коментари Харесай

Президентът на Европейското женско лоби: Извинението не стига, Рашидов не трябва да е депутат

От друга страна съм щастлива, че толкоз доста български жители споделиха " Стига! Не на насилието ", добави Балабанова. Според нея е извънредно време българските институции да бъдат виновни за това какво се случва с живота на българските жители.

" Място в Народно събрание за хора, които даже на изключен микрофон, приказват по този метод за българските жители, за българските дами, няма. Тяхното място не е в Народно събрание. Твърде малко е да напусне единствено Комисията по просвета. Би трябвало въобще да не бъде народен представител ".

По думите й 1/3 от българските девойки сред 18 и 29 години са били насилвани от сегашен или някогашен сътрудник. Това е изключително обезпокоителен факт, означи Илияна Балабанова. Според нея това е по този начин, тъй като си разрешаваме от най-високата политическа естрада да поддържаме всички форми на принуждение:

 

" Каквито и промени да бъдат признати в законодателството, в случай че ние продължаваме да толерираме изявления като това, ние нищо няма да реализираме. Въпросът е да имаме хубаво законодателство - такова, че да обезпечи съответна предварителна защита, отбрана, дейно следствие, съгласуван отговор на институциите и гражданските организации. Но в случай че ние продължаваме да споделяме " Това е лист хартия ", а в действителност нашето персонално отношение е, че всеки си заслужава да бъде пребит - статистиката няма да се промени ".

 

Относно измененията в Закона за домашното принуждение и определението за интимна връзка, Илияна Балабанова е безапелационна, че в рамките и на по-малко от 60 дни дамата може да бъде убита:

 

" Станахме очевидци през вчерашния ден на смехотворни разбори, мнения, разисквания от страна на народните представители, които съставляват нас, жертвите, и нас, българското общество ".

 

" Истината е, че българският законодател се заигра прекалено много с несъществуващото митично страшилище джендър идеология и я трансфораха в политическия рупор в името на това да завоюват изборите. Аз съм безпределно възмутена от тези игри, които са за сметка на живота на българските жители, дами, девойки ", означи тя и предизвести българският законодател, че насилието над дами коства пари.

 

Балабанова поддържа признатите по-високи наказания в Наказателния кодекс за случаите с принуждение. Освен тях обаче е доста значимо и институциите да ползват дейно и заслужено, безапелационна бе тя
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР