От ДПС предлагат законопроект за предпазване от инвестиции с т.нар.

...
От ДПС предлагат законопроект за предпазване от инвестиции с т.нар.
Коментари Харесай

ДПС предлага законопроект за предпазване от инвестиции с корозивен капитал

От Движение за права и свободи оферират законопроект за предотвратяване от вложения с така наречен " разяждащ капитал ". Това разгласи на брифинг в Народното събрание Станислав Анастасов от Движение за права и свободи. Вносители са Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски, а законопроектът към този момент е входиран в деловодството на Народното събрание от Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски.

Той планува смяна в Закона за поощряване на вложенията чрез въвеждане на механизъм за използване на правилник на Европейския съюз, с който се основава рамка за скрининг на директни и задгранични вложения в Съюза, като по този метод българското законодателство се хармонизира с това на Европейски Съюз. 

" Целта е българската стопанска система, и в частност тази на Европейския съюз, като цяло, да бъдат защитени от вложения с така наречен " разяждащ капитал ". Инвестиции или придобивания, които имат капацитета да навредят на националната сигурност или на публичния ред в България, и, в по-широк смисъл, на европейските и атлантическите сътрудници на България, изясни Анастасов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР