От днес зрителите на bTV ще могат да си припомнят

...
От днес зрителите на bTV ще могат да си припомнят
Коментари Харесай

Скъпи наследници се завръща в памет на Лорина Камбурова

 От през днешния ден феновете на bTV ще могат да си напомнят хитовия сериал " Скъпи наследници “, който ще се завърти в ефира на малкия екран с нов час – 21 часа. В " Тази заран " актьорите Даяна Ханджиева и Димитър Баненкин разясниха сериала, както и неочакваната гибел на младата актриса Лорина Камбурова.

Те споделиха, че при първото лъчение на сериала не са били удовлетворени от началния час – 18 часа, тъй като доста хора са желали да го гледат, само че не са имали опция. Сега обаче епизодите са планувани за праймтайма и доста повече хора ще могат да ги гледат.

Според Димитър Баненкин " Скъпи наследници “ не е просто сериал, а фамилна сага със зашеметяващите 170 епизода. Историята, която е занимателна, само че и трагична, ще се стори позната на много българи, тъй като тематиките са настоящи.

Целият екип на сериала е съумял да резервира контактите си, поддържат онлайн връзка и постоянно се виждат, само че една от актрисите в никакъв случай към този момент няма да е измежду тях. Лорина Камбурова умря в Москва предходната седмица, единствено на 30 години. Нейните сътрудници към момента не могат да одобряват, че към този момент няма да я срещнат.

В " Скъпи наследници “ Даяна Ханджиева и Димитър Баненкин играят сестрата и бащата на Ана, в чиято роля е Лорина.

Те са прекарали много време с нея и споделиха, че тя постоянно е била усмихната и положителна макар компликациите, с които с е сблъскала в живота си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР