От днес започва ремонтът в двете платна на участък от

...
От днес започва ремонтът в двете платна на участък от
Коментари Харесай

От днес започва ремонтът на най-лошата част от АМ Тракия

 От през днешния ден стартира ремонтът в двете платна на сектор от 16,5 километра от автомагистрала " Тракия ". Той е сред пътната връзка с автомагистрала " Марица " и пътен възел " Чирпан-Изток ". Строителните действия са част от почналия през октомври предходната година поетапен ремонт на общо 52 км от аутобана.

По време на ремонтните работи ще бъде лимитирано напълно придвижването на Автомагистрала " Тракия “ сред връзката с Автомагистрала “Марица " и " Чирпан - Изток “. Трафикът ще минава по обходни направления, както следва:

В посока Бургас придвижването ще се отклонява на п. в. " Плодовитово “ по път III-666 до с. Плодовитово и път II-66 Плодовитово – Чирпан, а на п. в. " Чирпан – изток “ ще се включва още веднъж в Автомагистрала " Тракия “;

В посока София колите ще се отклоняват на п. в. " Чирпан – изток “ и ще минават по път II-66 Чирпан – Плодовитово и по път III-666 от с. Плодовитово ще се връщат още веднъж на Автомагистрала " Тракия “ на п. в. " Плодовитово “;

От автомагистрала " Марица “ в посока Бургас колите ще се качват на Автомагистрала " Тракия “ и при п. в. " Плодовитово “ ще се отклоняват по път III-666, на с. Плодовитово по път II-66 през околовръстния път на град Чирпан и на пътен възел " Чирпан - Изток “ се връщат на Автомагистрала " Тракия “ към Бургас.

Движението се пренасочва още от през вчерашния ден. Вече е направена метаморфоза и са сложени нужните сигнализиращи и указателни табели, които упътват водачите.

Заради корекция на мантинели поетапно придвижването ще е с една лимитирана лента при 43-ия и 33-ия км посока Бургас и при 33-ия км посока София.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР