От днес в София се отварят временните площадки за събиране

...
От днес в София се отварят временните площадки за събиране
Коментари Харесай

Ето къде да изхвърлите старите си гуми безплатно

От през днешния ден в София се отварят краткотрайните площадки за събиране на излезли от приложимост автомобилни , оповестява БГНЕС. Временните площадки са 30 на брой в разнообразни региони на София. Площадките работят в сезона на промяна на гумите, а задачата е автомобилните гуми да не се оставят в междублокови пространства и зелени площи.
Оставените на профилираните площадки гуми от време на време ще се извозват, твърдят от общината, на чийто уебсайт има лист с локациите на местата. През предходната година на краткотрайните площадки бяха оставени над 15 000 гуми.
 Ето по кое време би трябвало да сложите летните гуми Ето по кое време би трябвало да сложите летните гуми
Да сменяме или да не сменяме зимните гуми с летни? Дори и при прогноза за трайно стопляне - не бързайте, с цел да не попаднете в неочаква...
Местната власт припомня, че автосервизи и пунктове за промяна на излезли от приложимост гуми са задължени да имат подписан контракт с лицензирана компания, на която да предават събраните от активността им гуми. Задължени са и да обезпечат опция за гратис приемане на гумите от крайните консуматори в местата на продажба и промяна на гумите, както да слагат на видно място в комерсиалните обекти табели, които съдържат информация за опциите и метода за назад приемане на употребявани гуми в комерсиалния обект.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР