От днес в градския транспорт в София контрольорите ще могат

...
От днес в градския транспорт в София контрольорите ще могат
Коментари Харесай

Нови правила в София: Глобявяват пътниците без билет, разширено е платеното паркиране

От през днешния ден в градския превоз в София контрольорите ще могат да глобяват и няма да продават билети от 1,60 лева, а единствено такива за нередовни пасажери - от 30 лева Шофьорите също няма да продават билети.

От Центъра за градска подвижност приканват хората да се снабдят с карта или билет авансово. Всички каси на Центъра и метрото ще работят.

Според пасажери това ще сътвори проблеми, тъй като в транспортните средства няма да може да се купуват билети. От Центъра за градска подвижност обаче изясняват, че измененията са нужни, тъй като доста хора са спрели да си купуват карта или билет и пътуват даром. Това е довело до големи загуби от продажби.

Нови граници на " зелена зона " са в действие още от през днешния ден в София. Платеното паркиране ще обхване и кварталите " Яворов " и " Иван Вазов ". Досега имаше опция за винетки за три автомобила, в този момент се лимитират до две коли на домакинство.

Новост при издаването на винетен стикер е, че би трябвало механически обзор.

И още - работното време и на " Синята зона ", и на " Зелената зона " в събота ще стартира от 10.00 ч., а не както до момента от 8.30 ч. и ще завършва в 18.00 ч.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР