От днес в Гърция свалят цените на великденски стоки. Намаленията

...
От днес в Гърция свалят цените на великденски стоки. Намаленията
Коментари Харесай

Свалят цените на великденски стоки в Гърция

От през днешния ден в Гърция смъкват цените на великденски артикули. Намаленията засягат детските играчки и дрехи, както и козунаците.

Министерството на развиването реализира съглашение с производители и търговци на великденски артикули за понижение на цените, оповестява Българска национална телевизия.

Акцентът е върху подаръците за децата, включени с " кошницата на кръстника ". Детски играчки, учебни принадлежности, детски облекла и великденски сладкиши ще се продават на понижени цени, с цел да получат децата обичайните дарове от кръстника.

Големи разлики в цените за Великден

От на следващия ден влиза в действие също понижението на питателните артикули за великденската софра. Министърът на развиването Скрекас съобщи, че при тази регулация на цената агнешкото месо може да поевтинее до 10 евро за кг, а сега е на цена до 15 евро.

 istock istock
Търговците на рибни деликатеси, които са извънредно търсени в интервала на постите, усилиха доста цените. От съюза на потребителите оповестяват, че извънредно скъпи са плодове и зеленчуци.

С 25% са скочили ранните резервации за почивки в Гърция

В същото време финансови екипи ревизират комерсиалните магазини за качество и цени на стоките. За седмица няколко търговски вериги са санкционирани с 1,5 милиона евро за фиктивни понижения и доста високи цени на артикули от първа нужда, заяви министър Скрекас.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР