От днес украинските деца, настанени в Свищов, ще имат възможност

...
От днес украинските деца, настанени в Свищов, ще имат възможност
Коментари Харесай

Украинските деца в Свищов имат възможност да посещават и занятия по спортни дейности 

От през днешния ден украинските деца, настанени в Свищов, ще имат опция да посещават занятия по спортни действия в Спортен карате клуб „ Академик “ – Свищов.

Възможността подрастващите да спортуват проведено и за здраве е по самодейност на притежателя на клуба сенпай Митко Божанов, и се осъществя със съдействието на Община Свищов. Спортните действия, под формата на извършения и игри, ще се организират всеки вторник и четвъртък от 14.30 до 15.30 часа и ще продължат до момента в който децата имат нужда и интерес към тях. В момента 19 деца са декларирали предпочитание да посещават часовете, а в случай че ползата се увеличи и децата станат повече, ще бъдат разграничени на две групи. 

Митко Божанов показа, че откакто е схванал, че децата идват да учат български език в същата постройка, където се намира и спортната зала на ръководения от него карате клуб „ Академик “, той е взел решение да предложи и спортни занимания на украинските деца, като по този метод даде своя принос, и бъде потребен. Освен че е треньор по кикбокс и карате, Митко Божанов е и студент последна година, в компетентност с „ Физическо образование “ към ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР