От днес работи аквапаркът в новия парк "Възраждане" в София,

...
От днес работи аквапаркът в новия парк "Възраждане" в София,
Коментари Харесай

От днес работи аквапаркът в парк Възраждане

От през днешния ден работи аквапаркът в новия парк "Възраждане " в София, оповестяват от Столичната община. Комплексът включва общо пет външни басейна с осем водни пързалки.

Аквапаркът, дружно със закрития басейн, са ситуирани на повърхност 75 дка в кв. "Зона Б-5 ". Закритият басейн работи за жители още от 17 юни и към този момент има над 1600 визити и 150 закупени абонаментни карти, а от другата седмица ще има опция за посещаване и с карти "Мултиспорт ".

Външната зона включва развлекателен басейн с дълбочина 140 см, хидромасажен басейн с дълбочина 90 см, два детски басейна и бебешки басейн с дълбочина 20 см. Има открит външен бар и 300 шезлонга с чадъри. От през днешния ден водните пързалки и откритите басейни ще посрещат гости.

Фандъкова разкри по кое време отваря порти аквапарк "Възраждане "

Аквапаркът се стопанисва от "Софийски парцели ". Деца, високи до 90 см, влизат гратис с придружител; пенсионерите получават 30 на 100 отстъпка от цените. Комплексът ще работи съгласно всички условия и ограничения за сигурност, дадени от РЗИ, показват от общината.

"Възраждане " бе построен като напълно нова паркова територия в града. За всеки от парцелите Столичната община водеше правосъдни каузи през последните години, с които избави и резервира територията за публично прилагане. Освен зелените площи и алеите, част от него е и комплексът "Спортна София 2000 ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР