От днес на територията на Европейския съюз се провежда полицейска

...
От днес на територията на Европейския съюз се провежда полицейска
Коментари Харесай

От МВР съобщиха за акция до 11 юни, която ще засегне всички шофьори

От през днешния ден на територията на Европейския съюз се организира полицейска интервенция по линия на Eвропейската мрежа на службите на Пътна полиция (TISPOL) против използвалите алкохол, наркотични или упойващи субстанции водачите на моторни транспортни средства.  В интервенцията се включва и  страната ни. Тя ще продължи до 11 юни, а главната й цел е водачите да осъзнаят следствията, които биха предизвикали, управлявайки колите си след приложимост на алкохол или наркотични субстанции.

Една от трите съществени аргументи за пораждане на тежки произшествия по пътищата на Европа, с огромен брой жертви, е ръководството на МПС, след приложимост на алкохол, опиати или други упойващи субстанции. Гражданите на всички страни членки на организацията, показват мощно безпокойствие от възходящия брой водачи, качили се след приложимост на алкохол или под въздействието на упойващи субстанции.

По време на инспекциите на територията на страната пътните служители на реда ще правят инспекции и за годна наложителна застраховка “Гражданска отговорност” на колите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР