От днес Министерство на здравеопазването разрешава на туристите от Нидерландия

...
От днес Министерство на здравеопазването разрешава на туристите от Нидерландия
Коментари Харесай

Пускаме нидерландски туристи също само с PCR тест

От през днешния ден Министерство на здравеопазването позволява на туристите от Нидерландия да влизат на територията на България с PCR тест. В формалното събощение написа:

" За чартърите в понеделник (26 юли) туристите от Нидерландия ще могат да влизат на територията на България и с антигенен тест ".
 Доц. Кунчев удостовери: Българите, идващи от червени зони, наложително с ПСР тест Доц. Кунчев удостовери: Българите, идващи от червени зони, наложително с ПСР тест
Независимо дали си имунизиран против ковид или не си, в случай че идваш от страна, която България смята за алена зона на публикувани...

Туристите от Нидерландия бяха едни от първите, които започнаха да посещават страната ни от средата на юни. В момента се извършват към 10 чартърни полета седмично. Също по този начин има ежедневни постоянни полети от Амстердам до София.

Българи и членовете на техните фамилии, идващи от Нидерландия, също ще влизат единствено с PCR тест - без значение дали са имунизирани или не. Ако нямат, ще се самоизолират за 10 дни или ще могат да излязат след изработен PCR тест.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР