От днес към семейството на Теленор България се присъединяват шестима

...
От днес към семейството на Теленор България се присъединяват шестима
Коментари Харесай

Теленор въвежда хибриден модел на работа в програмата си за кариерно развитие Open Mind

От през днешния ден към фамилията на " Теленор България " се причисляват шестима нови членове с разнообразни благоприятни условия, като за първи път трима от тях ще работят отдалечено, от разнообразни краища на страната. Това стана ясно по време на формалния старт на седмото издание на обществената стратегия , която оказва помощ на хора с особени потребности да развият своите умения и да покачат конкурентоспособността си на пазара на труда посредством работа по действителни бизнес планове в разнообразни екипи на компанията.

" За нас Open Mind е не просто обществена стратегия, а метод на взаимоотношение. Пандемията ни накара да осъзнаем, че можем да работим, да се забавляваме и да се развиваме, като интегрираме технологиите. Научихме, че физическото разстояние не значи безусловно обществена отдалеченост и технологиите са тук, с цел да ни оказват помощ. Ето за какво тази година взехме решение да развием програмата и да наемем чиновници от други български градове, които ще работят отдалечено ", сподели основният изпълнителен шеф на " Теленор България " Джейсън Кинг при посрещането на новите сътрудници в централата на компанията.

Броят на новоназначените хора в тазгодишното издание на програмата за първи път е по-голям от досегашния. Трима от признатите шестима са персонално въведени от сътрудниците от преносимите екипи по места и ще работят отдалечено в направленията човешки запаси, цифров маркетинг и счетоводство, а новите попълнения в централата в София ще учат другите аспекти на работата с външни и вътрешни клиенти.

Двугодишната стратегия за хора с разнообразни благоприятни условия планува редица образования за повишение на професионалната подготовка и работа по действителни бизнес планове, под менторството на водещи специалисти в съответните области и при конкурентно заплащане. След приключването на програмата участниците ще получат поддръжка за професионалната си реализация във или отвън " Теленор България ".

Програмата Open Mind се осъществя от 2015 година и ползата към нея нараства през годините. До този миг общо 30 души с разнообразни благоприятни условия са станали част от програмата, като всички са сполучливо се осъществят на трудовия пазар, а седем от тях са назначени на непрекъснат трудов контракт в Теленор България.

Open Mind е измежду най-устойчивите и дълготрайни начинания на оператора и е израз на целенасочените му старания в посока отворена и налична работна среда за хората с увреждания и одобряването на равните благоприятни условия като главен принцип и цел както за бизнеса, по този начин и за обществото.

Повече информация за услугите можете да откриете .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР