От днес, инж. Цветан Стойчков е новият заместник-кмет по строителството

...
От днес, инж. Цветан Стойчков е новият заместник-кмет по строителството
Коментари Харесай

Инж. Цветан Стойчков е новият зам.-кмет по строителство и устройство на територията в Община Враца

От през днешния ден, инж. Цветан Стойчков е новият заместник-кмет по строителството в локалната администрация. През последните 3 години заема длъжността „ основен инженер “ в Община Враца, като работата му е съсредоточена в контрола на строително-ремонтните дейности на обекти, финансирани със средства от европейския съюз или от локалния бюджет.
Като заместник-кмет, с сектор „ Устройство на територията “, инж. Цветан Стойчков ще се занимава с осъществяването на всички инфраструктурни планове, които осъществя Община Враца, както и с дейностите по благоустрояване и озеленяване. Сред главните му цели са е опазването на чистотата и ефикасното ръководство на отпадъците.
Цветан Стойчков приключва Русенския университет, със компетентност „ Машинен инженер “. Сферата му на дейност в последните 20 години е ориентирана към реализиране на строителен контрол, надзор на строителство, планиране, правене и координиране на планове. На 42 години е, фамилен, с две деца.
Програмите, плановете и публичните поръчки ще се управляват от Мария Попова. Образованието и опазването на здравето попадат в ресора на Петя Долапчиева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР