От днес е уволнен директорът на областната дирекция „Земеделие“ във

...
От днес е уволнен директорът на областната дирекция „Земеделие“ във
Коментари Харесай

ДПС отряза главата на Миро Комитски

От през днешния ден е уволнен шефът на регионалната дирекция „ Земеделие “ във Враца Мирослав Комитски, научи tribali.info.
Заповедта му е връчена през вчерашния ден от шеф дирекция „ Човешки запаси “ в министерството. Комитски отишъл там в късния след обяд през вчерашния ден, с цел да я получи персонално. В листа за освобождението му написа, че е освободен „ по преценка на работодателя “ по член 19.
„ Уволнението ми е без предупреждение, освободен съм без никакви претекстове, чисто политически “, сподели някогашният към този момент шеф.
В момента към момента няма заповед за назначение на нов началник, само че се чака до края на седмицата постът да бъде ангажиран.
От през днешния ден Комитски се е върнал на остарелия си пост в земеделската работа - основен специалист. Той разяснява, че за поста на шеф са канени доста специалисти, даже чиновници от дирекцията, само че множеството са отказали предлагането. Според него цялата обстановка се управлява от Движение за права и свободи, които ще назначат за шеф на службата собствен човек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР