От днес е достъпен единният портал на Агенцията по вписванията,

...
От днес е достъпен единният портал на Агенцията по вписванията,
Коментари Харесай

Услугите на Агенцията по вписванията вече са достъпни и през телефона с е-подпис

От през днешния ден е наличен единният портал на Агенцията по вписванията, който сплотява Имотния указател, Търговския указател и Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел.

Електронните услугите на агенциятаве че са налични и през телефона. Това става с квалифицирани е-идентификация и е-подпис на българската компания " Евротръст Технолоджис " (Evrotrust Technologies), която е създала мобилно приложение.

Чрез единния портал потребителите могат да подават документи за регистрация или изтриване на юридически лица, финансови доклади, смяна на фирмени условия, да ревизират достоверността на удостоверенията за тежести върху парцели и други.

С помощта на " Евростръст " жителите и бизнесът могат да подписват заявки непосредствено през мобилния телефон. Това е най-бързият и комфортен метод за приемане на административна услуга, спестяващ време и средства, и осигуряващ безвредна среда, показват от компанията.

По данни на Агенцията по вписванията още по време на тестовия интервал е регистриран мощен интерес от потребителите към електронните ѝ услуги.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР