От днес до 31 май включително деца от 4 до

...
От днес до 31 май включително деца от 4 до
Коментари Харесай

Конкурс за детска рисунка „#АзПомагам с Kaufland“ започва днес

От през днешния ден до 31 май в това число деца от 4 до 14 години могат да се включат в състезанието за детска рисунка „ #АзПомагам с Kaufland “, който ще се състои във връзка Международния ден на детето – 1-ви юни, на територията на магазините на компанията в цялата страна.
Конкурсът ще надникне в детския свят в опит животът ни през днешния ден да бъде забелязан през детските очи. Какво значи „ помощ “ съгласно децата и по какъв начин схващат те #АзПомагам – участниците в конкуренцията сами вземат решение по какъв начин да показват тематиката. Няма ограничаване за техниките, материалите и инструментите, които те ще употребяват. Изискването е творбите да са във формат А4 и децата участници да не посещават художествени школи. В състезанието нямат право да вземат участие също деца на чиновници на компанията.
Всяко дете, което желае да взе участие в конкуренцията, би трябвало да донесе своята рисунка в най-близкия Kaufland магазин дружно със своите родители. Във всеки магазин жури от чиновници ще избере най-оригиналните рисунки, които ще бъдат изложени в магазина до 7 юни. Авторите на трите най-хубави рисунки ще бъдат оповестени на 1 юни и ще получат награди – ваучери от 50 лв., от 20 лв. и от 10 лв. за извършване на покупки в Kaufland.
В изискванията на световна пандемия от COVID-19 Kaufland България работи под мотото #АзПомагам с убедеността, че в сложен интервал дейностите на всеки имат значение и помощта сред хората през днешния ден е по-важна от всеки път.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР