От днес до 20 април само в онлайн магазина на

...
От днес до 20 април само в онлайн магазина на
Коментари Харесай

До 300 лв. отстъпка на избрани модели Huawei в онлайн магазина на Vivacom

От през днешния ден до 20 април единствено в онлайн магазина на Vivacom се оферират определени В промоционалния интервал са включени смарт телефони, смарт часовници и още други смарт аксесоари с разнородни характерности и от разнообразни ценови категории.

От смарт телефоните най-атрактивен е флагманът. Той комбинира висока продуктивност, впечатляващи камери и огромна издръжлива батерия с грациозен дизайн и е страховит избор за работа и развлечение. Huawei P40 Pro е съчетаем с 5G мрежата на Vivacom и поддържа 4G Voice, WIFI VOICE и eSIM.  

С отстъпка до 300 лева потребителите могат да закупят и сгъваемия смарт телефон. Производителността му се подсигурява от осемядрения процесор Kirin 990, който разрешава и потребление на устройството в Multi-Window режим без спиране при превключването от едно приложение в друго. Сгъването и разгъването на Mate Xs се реализира благодарение на Falcon Wing панта открай до край, формирана от над 100 съставния елемент, а структурата на екрана е двуслойна и полимерна. Така в сгънато положение размерът на екрана е 6.6 инча, а при разгъването му се трансформира в 8-ичнов FullView екран, за оптимално преживяване на картината.

От междинния клас смарт телефони в онлайн промоцията е включен. Той съчетава просторен 6,67-инчов FHD+ екран, четворна камера с 48 МР главен обектив и батерия с потенциал 5000 mAh. Моделът поддържа и технологията NFC (Near Field Communication).  

В категорията смарт аксесоари с понижение се оферират смарт очилата. Те съчетават високи технологии, UV отбрана, мода и функционалност в едно устройство. Huawei X Gentle Monster Earwear ll са комфортен аудио аксесоар, който разрешава директното слушане на музика и воденето на диалози със свободни ръце. Умните очила се ръководят посредством плъзгане и допиране на сензорните контроли намиращи се на рамката.

А феновете на спортните интензивности могат да се възползват от онлайн отстъпката на смарт часовника. Устройството има грациозен дизайн, над 100 вградени спортни режима и батерия, която устоя до 2 седмици, а с едно 5 минутно зареждане на батерията може да издържи до 10 часа.

Повече информация за всички устройства Huawei с понижение до 300 лева в онлайн магазина на Vivacom до 20 април можете да откриете тук.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР