От Джонатан Стемпъл и Джак КуинНЮ ЙОРК (Ройтерс) – Жури

...
От Джонатан Стемпъл и Джак КуинНЮ ЙОРК (Ройтерс) – Жури
Коментари Харесай

Съдебните заседатели казват, че бившият шеф на NRA LaPierre е управлявал неправилно групата за защита на правата върху оръжията, струвайки й $5,4 милиона

От Джонатан Стемпъл и Джак Куин

НЮ ЙОРК (Ройтерс) – Жури на щата Ню Йорк откри, че някогашният национал Шефът на асоциацията на оръжията Уейн ЛаПиер е управлявал погрешно групата за правата върху оръжията и й е коствал 5,4 милиона $, произнасяйки се по дело за гражданска корупция, заведено от основния прокурор на Ню Йорк.

Съдът сподели, че ЛаПиер към този момент е изплатил на NRA малко повече от 1 милион $ и арбитър в последна сметка ще реши какъв брой би трябвало да заплати на групата.

Журито откри също, че някогашният касиер на NRA и някогашен финансов шеф Уилсън Филипс е коствал на организацията 2 милиона $ посредством неприятно ръководство.

Джон Фрейзър, актуалният секретар и основен консултант на NRA, не е навредил финансово на организацията, сподели журито.

Ла Пиер - който също беше изправен пред допустимо премахване преди да подаде оставка през януари след повече от 32 години като основен изпълнителен шеф - трансформира NRA в политическа централа, която притисна Вашингтон и държа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР