От дезинформация до спорове с Украйна, Euronews Business разглежда всички

...
От дезинформация до спорове с Украйна, Euronews Business разглежда всички
Коментари Харесай

Всички спорове за Илон Мъск, които видяхме тази година

От дезинформация до разногласия с Украйна, Euronews Business преглежда всички несъгласия, в които милиардерът Илон Мъск беше хванат тази година.

Илон Мъск се озова допълнително от справедливия си дял от несъгласия, още от поглъщането на платформата за обществени медии Twitter, в този момент наречена X. Придобиването беше приключено в края на 2022 година

Оттогава Мъск е мощно подложен на критика за възобновяване на сметки, които от дълго време са считани за проблематични от потребителите, като този на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, в името на свободата на словото.

Тръмп преди този момент беше неразрешен от Twitter заради подстрекаването му към офанзивата против Капитолия на Съединени американски щати от 6 януари и риска от нови сходни офанзиви.

Акаунтът на рапъра и звукозаписния продуцент Кание Уест също беше възобновен на X през юли 2023 година, даже след голям брой антисемитски смешки и очевидни възхвали на Хитлер. Това към този момент докара до освобождението му от няколко от спонсорите му.

Съвсем неотдавна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР