От демото до клипа – всичко около новата песен на

...
От демото до клипа – всичко около новата песен на
Коментари Харесай

Мария Илиева с ново парче, готви голям концерт и сборен албум

От демото до клипа – всичко към новата ария на Мария Илиева „ Не си готов” се е случило по време на нейната бременност. В студиото на „ 120 минути” певицата се пошегува, че синът й Александър безусловно живее с новото парче.

„ Не си готов” е продължение на различен неин шлагер – „ Всичко”.

На този стадий обаче нов албум не е на дневен ред. Мария Илиева обмисля да събере на едно място най-емблематичните си песни за 20 години на сцената. Готви и огромен концерт през идната година.

Тя разяснява и една тежка за българските реализатори тематика – авторските права. Според нея с новия закон се прави по-адекватна крачка за оценяване на труда на нея и сътрудниците й.



По думите й в този момент към този момент общините ще управляват дали ползвателите злоупотребяват с музикалното творчество. Тя изясни, че процесът ще е доста олекотен, ще би трябвало всеки притежател на магазин, ресторант или фитнес зала, да подпише контракт с ПРОФОН, с който да заплаща алегорична сума, с която да овъзмезди труда на музиканта. Тя акцентира, че това не се отнася единствено за българската музика, само че и за задграничната, и се надява механизмът да работи сполучливо.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР