От дават извънреден брифинг в парламента, като темата е промените

...
От дават извънреден брифинг в парламента, като темата е промените
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Делян Добрев с остри критики срещу властта заради високите сметки за ток - ГЕРБ внасят проект за решение за държавна помощ на общини, църкви, болници и училища

От дават ексклузивен брифинг в Народното събрание, като тематиката е измененията в Закона за енергетиката, които засягат КЕВР.

От името на партията приказва някогашният енергиен министър Делян Добрев.

Той напомни, че общините гасят уличното осветяване, превозът по градовете стопира, а лечебните заведения и културните институции изнемогват. 50 са общините, които са на режим на тока през тъмните часове на деня, сподели той.

" Днес следобяд ще внесем в Народното събрание план за решение. За ЕРП-тата страната реши да заплати 100% разликата, страната се посвети тогава, в този момент желаеме по същия модел, както заплащат 100% на ЕРП-тата, по същия метод да платят 100% на общини, детски градини, старешки домове, общински предприятия, учебни заведения, лечебни заведения “, уточни Добрев.
свързани новини36904преди 2 часа
От същото перо за ЕРП-тата да вземат за църквите, манастирите, детските градини и лечебните заведения, изясни той от кое място може властта да вземе тези средства.

" Този бюджет е толкоз разточителен, че страната не помни подобен от 1997 година ", сподели още Добрев.

Гледайте НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР