От БСП поискаха дебат за българската позиция по Пакта за

...
От БСП поискаха дебат за българската позиция по Пакта за
Коментари Харесай

Нинова пита кой и защо ни е вкарал в Пакта за миграцията

От Българска социалистическа партия желаеха спор за българската позиция по Пакта за миграция на Организация на обединените нации, а от ГЕРБ ги поканиха на разискването, проведено от отрасловите парламентарни комисии, идната седмица. Двете политически сили излязоха с заявления по тематиката от трибуната на Народното събрание.

Искаме министър председателят да пристигна и да изясни кой, по кое време и за какво реши да причисли България към този пакт, който не пази българския народен интерес и европейските полезности, сподели ръководителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова в декларация от парламентарната естрада. Тя уточни, че Австрия е решила да не подписва пакта, същите отзиви са изразили Унгария, Полша, Италия и редица други страни, а Съединени американски щати се отдръпват от пакта. Навсякъде в Европа тази тематика се разисква, само че както нормално в България - не, всичко минава тихомълком, разяснява Нинова, която в това време разиска въпроса и с австрийския дипломат.

 И Хърватия няма да подпише миграционния пакт на Организация на обединените нации Виж още И Хърватия няма да подпише миграционния пакт на ООН
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР