От БСП говорят за сливане на партията с държавата. Разбрах,

...
От БСП говорят за сливане на партията с държавата. Разбрах,
Коментари Харесай

Биков разкри схема за роднински назначения на БСП в Брегово

От Българска социалистическа партия приказват за обединение на партията с страната. Разбрах, че там са създали някаква морална милиция и желая да ги алармирам. Предполагам, че още през днешния ден ще свикат конференция. Това сподели пред БТВ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

"Има една община Брегово. Кмет е член на Българска социалистическа партия, жена му е учителка в детската градина, снахата е леличка там. Сестрата на снахата е хазаин, а шуреят е защита в център за настаняване от фамилен вид. Това са евентуално всички работни места и те са заети от родственик на кмета и на народен представител от Българска социалистическа партия, разкри Тома Биков.

"Депутатът Цветан Топчиев - жена му е в центъра за настаняване на умствено изостанали, синът му работи в административното обслужване на общината, брат му също е в общината към Гражданска отбрана. Модата е да се дават такива сигнали на "Позитано ", подаваме там този сигнал ", показа още депутатът.

"Нашите хора подадоха оставки. Кметът на Хасково е към момента на поста . От по кое време вкарахме кумовете в политиката? Ако караме по тази линия, единствено илюстрирам, ще стигнем до съученичката на дамата на някогашен народен представител ", добави Биков.

"Бойко Борисов е министър-председател на България, надали на някой му е до това да мисли за след 5 години напред, ние имаме по-сериозни проблеми ", сподели още Тома Биков.

" ГЕРБ имам 24 регионални града. Там където ръководи кмет на ГЕРБ, нещата потръгват. Ние ще вземем ограничения, тъй като имаме механизъм за филтриране. В Българска социалистическа партия нямат подобен механизъм, за това нещата при тях не вървят ", сподели още той.

От Българска социалистическа партия хвърлят единствено някакви празни изказвания в пространството, Елена Йончева през вчерашния ден беше снимана да се среща със скандалния предприемач от Хасково, поради който избухна всичко. Не знам дали това е скандал и закононарушение. Същото важи и за филмите, които е правила по време на връзката си със Сергей Станишев, означи още Биков.

От Българска социалистическа партия имат една единствена цел - да замъглят триумфите на държавното управление, тъй като през вчерашния ден излязоха данните, че България е четвърта в Европейски Съюз по стопански напредък ", разкри Биков.

Депутат от Българска социалистическа партия: На хората им писна

До през вчерашния ден имахме 70 сигнала за роднински назначения. Днес може да са станали 100. Първо ще проверим сигналите, само че тази скица я следим във всички общини, където ръководят ГЕРБ. Това уточни депутатът от "БСП за България " Стоян Мирчев.

"Тази картина я има на всички места. Това е отнемане на страната. Никой не споделя, че братът на Томислав Дончев не би трябвало да работи. Тук приказваме, че роднинските назначения в множеството случаи стават без състезания. Още по-лошо е, че тези назначения стават на такива позиции, които би трябвало да харчат парите. Едната ръка дава на другата, с цел да харчи.

ГЕРБ се сливат с страната. Този октопод стигна такива размери, че на хората им писна. В Силистра е унизен нашият регионален ръководител на партията. Заплашва ли са го общински съветници и ръководителят на общинския съвет от ГЕРБ ", разкри Мирчев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР