От БНТ твърдят, че Жоро Любенов не е бил уволнен

...
От БНТ твърдят, че Жоро Любенов не е бил уволнен
Коментари Харесай

Жоро Любенов напуснал „Вечерното шоу“ по свое желание

От Българска национална телевизия настояват, че Жоро Любенов не е бил уволнен от „ Вечерното шоу “, а е напуснал самичък, защото се справял мъчно с двете си излъчвания онлайн през уикенда и шоуто в четвъртък. За мястото му към този момент се гласи някогашната звезда от На кафе Андреа Банда Банда.

 

Тя не се сдържа и даже не изчака Българска национална телевизия да разгласят встъпването й в служба за шоуто, за което все не може да се откри водещ и стартира да прави подмятания, че ще замести Любенов още щом разгласят отдръпването му.

 

Междувременно при започване на седмицата от медията прецизираха, че шоуто в действителност ще бъде водено от жена, която е с тъмна коса и е известна с възприятието си за комизъм, както и че е „ гласът на младите “. Че Андреа е брюнетка и е млада, не може да се спори, само че пък че има възприятие за хумор… Така или другояче тя самата удостовери, че се гласи за нова работа, на която отговорностите й ще са разнообразни от досегашните й и че в никакъв случай не е работила нещо сходно. Тя обаче има вяра, че с времето нещата ще се получат.

 

За мястото е пробвана и Надя Брайт, която се занимава със стендап комедия, само че тя още в понеделник показа, че няма да е водеща на шоуто.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР