От безплатни шезлонги и чадъри могат да се възползват гостите

...
От безплатни шезлонги и чадъри могат да се възползват гостите
Коментари Харесай

Безплатни чадъри и шезлонги за гостите в бунгалата на Къмпинг Градина

От безвъзмездни шезлонги и чадъри могат да се възползват гостите на красивите морски къщички в " Къмпинг Градина ". Те са подсигурени за всеки, който е избрал да прекара лятната си отмора в някое от първокласните бунгала, на брега на морето.

Чадърите и шезлонгите са ситуирани на три места на плажната линия, тъкмо пред " Къмпинг Градина ". За външни посетители те се оферират на цена от по 3 лева На разположение е и свободна зона, където всеки може самичък да разположи своята забрадка, шезлонг или чадър, а необятната плажна линия на Градина освен носи чувство за независимост, само че и oсигурява нужното успокоение сега.

За да подсигурява сигурната и удобна морска отмора, " Къмпинг Градина " вкара още по-стриктни хигиенични ограничения и непрекъсната стерилизация както на общите и санитарните пространства, по този начин и в бунгалата. Те се почистват и дезинфекцират всекидневно, като по едно и също време с това са ситуирани на по-голямо разстояние едно от друго, тъй че да подсигурят нужната отдалеченост и комфорт за гостите.

На по-голямо разстояние са ситуирани още караваните и кемперите на територията на къмпинга, а зоните за миене на съдове също се почистват и дезинфекцират по няколко пъти дневно. В допълнение към удобствата, които обезпечават спокойна отмора, са основаните условия за готвене. Всяко бунгало разполага с изцяло оборудвана кухня и лично барбекю.

За всички, които желаят да се отдадат само на блажена отмора, разполагаем са и заведения за хранене в самия къмпинг, които също работят при засилени хигиенични и организационни ограничения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР