От баскетболния Академик Бултекс 99 Пловдив поискаха оставката на шефа

...
От баскетболния Академик Бултекс 99 Пловдив поискаха оставката на шефа
Коментари Харесай

Академик Пд поиска оставката на шефа на баскетболните съдии

От баскетболния Академик Бултекс 99 Пловдив желаеха оставката на шефа на съдиите Владимир Цеков. Именно Цеков бе част от съдийската тройка, която управлява втория полуфинален конфликт на Академик Пловдив с Рилски състезател.

"В сряда незабавно след първия мач с Рилски състезател разбрахме, че Ивайло Рeсиловски ще бъде арбитър на реванша. Веднага поискахме от шефа на съдиите Владимир Цеков и шефа на БФ Баскетбол Георги Глушков този наряд да бъде заменен поради наклонността към нашия клуб. Това обаче не стана, а ни увериха, че застават зад съдиите и няма да има проблем по време на мача, а то какво се получи? ", разяснява президентът на Академик Васил Врачев, представен от plovdivnews.bg и добави:

"Искам да кажа, че с Влади Цеков се познавам от 35 години и даже сме играли дружно в Академик. Не се бяхме чували повече от година с него, а в деня на мача ми звъни 4 пъти. Особено притеснително беше звъненето по време на мача, което е безусловно загадъчно. Явно искаше да дам нещо? Това в никакъв случай не съм го правил и няма да го направя. Няма по какъв начин по този метод да подцени труда и на тима против който играем. Интересно е, че след мача до този миг повече не ми е звънял. "

"От 10 години съм президент на Академик. Нито един път до момента президентът на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков не е звънял да попита имаме ли потребност от нещо и могат ли да оказват помощ по някакъв метод. Нашите спонсори оказват помощ колкото могат, общината в лицето на кмета Иван Тотев също ни оказва помощ, само че по какъв начин до момента ръководителят на федерацията нито един път не е попитал дали е належащо някакво подпомагане ", показа още Вачев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР