От ъндърграунд обществата до масовата публика, дванайсет години инди рок

...
От ъндърграунд обществата до масовата публика, дванайсет години инди рок
Коментари Харесай

JEREMY? Големият концерт

От ъндърграунд обществата до всеобщата аудитория, дванайсет години инди рок бандата JEREMY? прекатурва визиите за българска музика, шоу и рокендрол, поради които не е належащо да излизаш отвън граница. Сега те са подготвени за техния Голям концерт на 16 септември, Арена София (Колодрум) в Борисовата градина. Билетите за него влизат в продажба през днешния ден в мрежата на. 

Екипът на Строежа, който постоянно е подкрепял групата JEREMY? и Fest Team, промоутърската компания, чиито събития онлайн събират над 100 000 души на година и която провежда на най-големите музикални събития и фестивали в България, сплотяват старания, с цел да покажат, че българските актьори заслужават подиуми с мащаба и блясъка на задграничните. 
-->
В музикалната история на българската инди рок тайфа има върхове като шерването на една сцена с Queen и Arctic Monkeys, приз “Кристална лира ”, тройна премия в състезанието “Пролет ” на БНР ”, специфична премия в класацията БНР ТОП 20 за най-дълго задържала се ария преди всичко. JEREMY? са и първата група от България, която печели златен орден в състезанието International Songwriting Competition. JEREMY? Имат осъществени няколко европейски турнета, годишни турнета в страната, свирили са на едни от най-значимите фестивали като EXIT, Serbia, Eurosonic Noorderslag (ESNS) Groningen, Nederland, Camden Rocks, London UK, Expo Beats Festival, Dubai, Rock For People, Pilsen Czechia. 

Най-голяма известност в България получават с песните си Fake Fruits, Hope, Go Or Fall и с дуета на български език с именития Кирил Маричков - Не си самичък. 

На сцената на Арена София (Колодрум) на 16 септември ще се качат Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев и Красимир Тодоров, с цел да потвърдят, че музиката от България през днешния ден може да накара почитателите да се усещат част от света. 

Пълнокръвно rock and roll шоу, което публиката заслужава да види от българска група. 

Събитието във фейсбук е. Продажбата на билети за концерта на JEREMY? в София на 16 септември започва през днешния ден в 11:00 от 33 лева в мрежата на като цената им ще повишава с изчерпването на всяка категория. 

За JEREMY?:

Фейсбук:

YouTube:

Instagram: @jeremyband 

Spotify:

Информация за всички идни събития на може да намерите на, и в обществените мрежи.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР