От 7-и декември екипът на Credissimo подновява инициативата си за

...
От 7-и декември екипът на Credissimo подновява инициативата си за
Коментари Харесай

„Топъл обяд навреме“ стартира отново от понеделник, 7 декември

От 7-и декември екипът на Credissimo възобновява самодейността си за обезпечаване на безвъзмезден обяд за нуждаещи се, позната под мотото " Топъл обяд в точния момент ".

Верни на правилото си да оказват поддръжка в точния момент, подават ръка на най-засегнатите от епидемията и от изключителното състояние. В първата част на акцията напролет бяха раздадени над 8246 порции, като самодейността доближи до над 2 милиона и половина консуматори онлайн, с над 5 000 споделяния в обществените мрежи и над 20 000 позитивни оценки.

Нуждаещите се от топъл обяд ще могат да го получат гратис и при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения - от 7-и декември без почивен ден, сред 12:00 и 15:00 ч., от ресторант Djanam Steak House на бул. Витоша 24 в София . Кампанията е съсредоточена в столицата, като най-засегнат от епидемията град.

 фотоси: Credissimo

Съмишленици в начинанието са ресторант , които безплатно дават кухнята си и ангажират личния състав си в ежедневното подготвяне на вкусния обяд. Те оферират разнообразно меню, а ястията ще се подготвят с артикули, закупени от български производители, за подкрепяне на родното произвеждане. От екипа на Credissimo също ще вземат участие като доброволци в идеята.

 фотоси: Credissimo

Повече информация и вести за самодейността можете да намерите на: или на

* материалът е възложен от Credissimo
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР