От 6 юни до края на месеца планетата на общуването

...
От 6 юни до края на месеца планетата на общуването
Коментари Харесай

Меркурий става ретрограден за втори път тази година

От 6 юни до края на месеца планетата на общуването Меркурий влиза във за повторно във фаза на назадничавост от началото на годината. Меркурий ще се движи обратно в знаците Рак и Близнаци.

Меркурий ще излезе от назадничавост на 1 юли, а дотогава ще визира сферите на връзката, съюзите, късите пътувания и образованието.

До края на юни всички тези сфери, които се намират под въздействието на най-близката планета до Слънцето, ще бъдат наранени в отрицателен проект.

От 6 юни не е удачно да се подписват контракти, тъй като те ще донесат загуби. Периодът няма да е подобаващ и за закупуването на техника, защото тя ще се скапе.

 Умора

Не би трябвало да се подписват и брачни съюзи, защото подписването на брачното удостоверение се счита за един тип контракт.

Не е време и за къси пътувания. Те би трябвало да бъдат отсрочени за по-благоприятен интервал.

Ретроградността на Меркурий ще повлияе и върху образованието, като не е изключено доста хора да изпитват усложнения в намирането и усвояването на нова информация.

От друга страна месецът ще е подобаващ да създадем промяна на предишните си неточности и да проучваме държанието си, за което може да ни помогне психоаналитик.

 Близнаци

Ретроградността на планетата ще се усети най-силно от Рак и Близнаци, защото Меркурий ще се движи обратно през тези знаци, и от Девите, тъй като това е тяхната планета-управител.

Ретроградността на Меркурий в Рак ще ускори чувствителността ни, като ще ни насочи към мемоари от предишното и ще ни накара да мислим за хора, които към този момент не са част от живота ни.

От 18 юни Меркурий ще се върне в знака на Близнаците, като продължи задния си ход. Тогава би трябвало да внимаваме с информацията, която получаваме, и диалозите, които организираме.

На 19 юни съвпад сред Меркурий и Слънцето ще ни помогне да стигнем по-лесно до това, което е в действителност значимо за нас. През този ден ще се обърнати напълно към себе си, което ще ни помогне да поправяме предишните си неточности.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР