От 3 до 9 септември у нас се провежда 66-та

...
От 3 до 9 септември у нас се провежда 66-та
Коментари Харесай

МВР напомня на всички шофьори: Продължава 66-та Международна колоездачна обиколка на България

От 3 до 9 септември у нас се организира 66-та Международна обиколка на България.


Министерство на вътрешните работи подхваща всички нужни ограничения с цел да подсигурява сигурността на участниците. Създадена е краткотрайна организация на придвижването на транспортните средства по местата, където ще премине колоната. Един час преди пускане, както и един час преди състезателите да доближат съответното трасе, придвижването на пътни транспортни средства ще бъде краткотрайно спирано от екипите на Пътна полиция.

Важно е водачите да знаят, че на следващия ден /7 септември/ в 11. 30 часа колоната ще поеме от град Елена - към Ивайловград.

След старта в старопланинския град, велосипедистите ще се насочат към прохода Твърдица-Елена. Около 12.50 те ще са в гр. Твърдица. След това маршрутът им продължава през Нова Загора - Стара Загора- селата Бъдеще, Средец, Бяло поле, гр. Симеоноград и гр. Харманли, където се чака да са към 15 часа. Обиколката ще продължи към Любимец /16. 15 часа/ - през Лозен и Малко градище – Ивайловград, финалът се чака да е към 17. 30 часа.

Пътна полиция предлага на водачите да изберат обходни направления за напредване и да не възнамеряват прекосяване в упоменатите часови шпации по изброените пътища.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР