От 26 март, приложението за бърза доставка на услуги –

...
От 26 март, приложението за бърза доставка на услуги –
Коментари Харесай

Пловдив и Варна са най-новите градове на картата на Glovo в България

От 26 март, приложението за бърза доставка на услуги –, е налично за жителите на Пловдив и Варна, които ще имат опция да купуват, получават или изпращат всичко, което желаят в техния град. След София, Пловдив и Варна са най-новите градове, в които Glovo уголемява активността си, като следва да бъдат оповестени и други градове в България.

Glovo е marketplace платформа, която разрешава на потребителите да поръчват, изпращат и получават всичко, което избират. В приложението има авансово заложени категории, от които потребителите могат да избират според от това какво желаят да поръчат: „ Храна “, „ Супермаркети “, „ Здраве&Красота “, „ Магазини “ – категории, посредством които те могат да създадат своите поръчки и да бъдат доставени след минути. В допълнение, с бутона „ Друго “, потребителите могат да поръчват безусловно всичко в града си, като декоративни предмети или спортни артикули от обичаните си магазини.

Категорията „ Куриер “ се употребява от потребителите за изпращане на всевъзможен тип пакети или писма в града във допустимо най-кратък период. Тази услуга разрешава снабдяване на документи или забравени персонални движимости вкъщи, в офиса или при другари, като очила, ключове, чанти и други.

Как работи Glovo?
Изтеглете мобилното приложение на Glovo гратис от Гугъл Play или App Store и създайте профил; Приложението ще се отвори и би трябвало да зададете настоящото си местонахождение, с цел да видите какво може да поръчате във вашия район; Изберете от заложените категории или използвайте категорията „ Друго “; Поръчайте по ваш избор и проследете идването на куриера при вас; Ще получите имейл с информация за поръчката; Може да се свържете с екипа за обслужване на клиенти на Glovo по време на доставката, в случай че имате въпроси или потребност от информация; Платете с банкова карта в приложението или в брой при доставката; Дайте своята оценка за категорията, от която поръчвате, както и за куриера. След като поръчката е изпълнена, ще получите имейл с удостоверение.
Жителите на Пловдив и Варна ще имат достъп до своя град от домовете си, като купуват разнообразни типове артикули и се възползват от допустимо най-кратко време за доставка. За да улесни това заричане, Glovo си партнира с локални заведения за хранене и национални вериги, супермаркети и други видове магазини, които към този момент са забележими в приложението или следва да бъдат включени в допълнение.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР