Oт 25 юли, 2018 г. (сряда) ПФК Лудогорец стартира продажбата

...
Oт 25 юли, 2018 г. (сряда) ПФК Лудогорец стартира продажбата
Коментари Харесай

Стартира продажбата на билетите за мача с МОЛ Види в Унгария

Oт 25 юли, 2018 година (сряда) ПФК Лудогорец започва продажбата на билети за мача с МОЛ Види в град Фелчут на 01.08.2018 година от 20:00 ч. локално време. Цените на входните талони са следните:
Мъже – 9 евро;
Жени и деца (14-18 години) – 7 евро
Жеца под 14 години – 3 евро


ПФК Лудогорец разполага с 200 места в бранша за посетители на стадион " Панчо Арена ".

Продажбата ще се прави по следния метод:

*За почитатели от Разград - заплащане на място в евро на клубната база и издаване на ваучер.
* За почитатели от България и такива, живущи отвън страната - със поръчка на мейл [email protected], авансово заплащане по банков път и приемане на билетите в деня на мача пред входа на бранша за посетители от чиновник на ПФК Лудогорец.

Процедурата по издаване на билет е следната - всеки искащ да гледа онлайн дуела на би трябвало да изпрати поръчка чрез имейл до [email protected] . На деклариралите билети ще бъде върнат отговор с банкова информация, с цел да бъде направено заплащане по сметка на ПФК Лудогорец. След като клубът получи съответната сума за поръчаните билети, всеки подал поръчка ще се снабди с ваучер. Ваучерът ще има неповторим бар код и подсигурява на лицето, че сполучливо е заплатено и непокътнато място за мача. В деня на срещата - 1 август 2018 година, представители на ПФК Лудогорец ще заменят ваучерите за годни билети на стадион “Панчо Арена”.

ВАЖНО! По условие на МОЛ Види имената на лицата, които ще посетят мача ще бъдат изписани върху самия билет. Т.е. след закупуване и надписване на билета, той няма да може да се употребява от друго лице, или да бъде заменян.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР