От 21:30 ч. във вторник /26 март/ до 6 ч.

...
От 21:30 ч. във вторник /26 март/ до 6 ч.
Коментари Харесай

Важно за путуващите! Затварят АМ Хемус тази нощ заради ремонт на тунела Топли дол

От 21:30 ч. във вторник /26 март/ до 6 ч. в сряда /27 март/ ще се ограничи придвижването за всички транспортни средства сред 30-и и 47-и км на Автомагистрала „ Хемус “. Спирането на трафика през нощта е за замяна на неработещи осветителни тела и измиване на тръбата за София на тунел „ Топли дол “. Около 11 лампи ще бъдат заменени, с което ще се увеличи сигурността на придвижване и ще се обезпечи по-добра осветеност и видимост за водачите. Дейностите по поддържане на оборудването ще се извършат през нощта, когато интензивността на придвижването е по-малко. В момента през тръбата за София минава в двете посоки целият трафик, заради почналия през ноември предходната година главен ремонт на тръбата за Варна.
В нощта на вторник против сряда колите ще се пренасочват по обходен маршрут - при 30-ти км на Автомагистрала „ Хемус “ по пътна връзка „ Витинска река “ ще не престават по път I-1 София - Ботевград и път II-17 до пътен възел „ Ботевград “ и при 47-ми км на Автомагистрала „ Хемус “ пътуващите ще минават още веднъж по автомагистралата. Същият ще е и маршрутът за пътуващите към столицата.
Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да потеглят на път с коли, готови за зимни условия. Да карат деликатно и със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР