От 2016 г. Renault подкрепя активния начин на живот и спорта

...
От 2016 г. Renault подкрепя активния начин на
живот и спорта
Коментари Харесай

Renault и спортен клуб Бегач подновяват Renault Morning Run Series с бягания в София, Пловдив, Варна и Бургас

От 2016 година Renault поддържа дейния метод на живот и спорта в България благодарение на партньорството си със състезателен клуб Бегач. Съвместното сътрудничество започва със надпревари по тичане за аматьори в София, които бързо набират популярност, и през 2018 година Renault и Бегач стартират Renault Morning Run Series, предлагайки градски кросове и в Пловдив, Варна и Бургас.

Renault Morning Run Series се завръща за втора поредна година със събития, които ще се проведат на 29 септември в Бургас, 5 октомври в Пловдив, 20 октомври във Варна и 10 ноември в София. Бяганията включват три дистанции (5, 10 и 20 км). Информация за записвания, направления и правила са качени на Renault обвързва своето присъединяване с посланието „ Every Day is a Race “, въодушевено от дългата история на марката в моторните спортове, настоящия отбор във Формула 1 и традициите в производството на серийни спортни автомобили Renault Sport.

За състезателен клуб „ Бегач “
Спортен клуб „ Бегач “ е неправителствена организация, основана през февруари 2012г. в София. Основната мисия на клуба е да поддържа и развива бягането и кардио спортовете, както и масовата спортна просвета. Всички събития, проведени от „ Бегач “ са насочени към хора, които се стремят към здравословен и деен метод на живот. Годишно над 6000 души вземат участие в състезанията на “Бегач ”. Клубът е член на Българската федерация по лека атлетика и има 125 члена и 16 картотекирани състезатели.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР