От 2014 г. стратегическата цел на Русия в Украйна много

...
От 2014 г. стратегическата цел на Русия в Украйна много
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия иска да изтощи докрай Украйна

От 2014 година стратегическата цел на Русия в Украйна доста евентуално е била поредна - да управлява своя комшия . През 2014-2021 година тя преследва тази цел посредством подривна активност, посредством разпалване на необявена война в Донбас и посредством анексиране на Крим.

Това заяви английското министерство на защитата в ежедневната си сводка за войната в Украйна.

На 24 февруари 2022 година Русия се обърна към нов метод и стартира пълномащабно навлизане, което се опита да завземе цялата страна и да смъкна нейното държавно управление, съобщи Факти.бг.

До април 2022 година Русия осъзна, че това се е провалило, и се концентрира върху разширението и формализирането на ръководството си над Донбас и юга. Той реализира муден и извънредно безценен прогрес.

През последните седмици Русия евентуално още веднъж е трансформирала метода си. Нейната акция в този момент евентуално се стреми главно да деградира украинската войска, вместо да се концентрира върху завземането на забележителна нова територия.

Руското управление евентуално организира дълготрайна интервенция , при която счита, че преимуществата на Русия в популацията и ресурсите в последна сметка ще изтощят Украйна.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР